Per acostar als fillets a l'Evangeli de la setmana (TO 6 B)Objectiu:Per mostrar als nens que la lepra era una malaltia que la gent allunyada de la societat i que Jesús ens fa trobar la forma de comunió amb Ell i entre nosaltres mateixos.
Vostè necessitareu:Vegeu el que necessita l'activitat.

Començar la celebració
és molt important per viure bé amb els ritus dels nens comença la missa. Cal involucrar amb les respostes ( potser per aprendre! ), cantar ( Senyor, tingueu pietat - Glòria ). També seria apropiat per a "adaptar-se" ( sense exagerar ) l'oració d'obertura (l'oració del sacerdot) perquè sigui comprensible per als nens. 

De tant en tant pot donar més pes a un o altre moment. PROCLAMACIÓ DE L'EVANGELI és elmoment important i hem de celebrar la millor manera possible . Nosaltres preparem els nens aescoltar la paraula de Jesús (Evangeli) i demanar-los que:

Estar quiet i bona situació
Animant amb l'Al · leluia cant! abans d'escoltar la Paraula de Jesús
Feu tres petits signes de la creu alhora que respon Glòria a Tu, Senyor dell'animatrice la proclamació: L'Evangeli segons ...

Es recomana no utilitzar el paquet, però 1 Evangelis o el Leccionari

Al final de la lectura, l'artista besar Leccionari , i demana als nens a fer el mateix.

Totes aquestes actituds i gestos, ben fets, ajudarà els nens a entendre la importància de la Paraula de Jesús a l'Evangeli que escoltem! 


L'EVANGELI (Mc 1,40-45)

Des del Evangeli de Jesucrist segons Sant Marc
Glòria a vós, oh


Un leprós es va acostar a Jesús, va caure de genolls i li va demanar que l'ajudés.
Ell va dir: . Si vols, pots tu fer que
Jesús va tenir compassió d'ell, el va tocar amb la mà i va dir: Sí, vull: Sana
A l'instant la lepra desaparegué i l'home es va trobar curat.
Li diu Jesús seriosament i el va acomiadar dient: Escolta! No l'hi diguis a ningú els fets. Ha de ser 'en lloc del sacerdot i ser vist per ell, llavors s'ofereixen per a la seva recuperació que Moisès estableix la Llei Així que tenir una oportunitat.
home se'n va anar, però aviat va començar a explicar el que havia succeït. Així que la notícia es va difondre, de manera que Jesús ja no podia entrar obertament en la ciutat. Va ser llavors en llocs aïllats, però la gent seguia anava a trobar de tot arreu. Paraula del Senyor. Glòria a vós, oh Crist.PER A LA REFLEXIÓ 

Quan la lepra era una malaltia molt contagiosa i ho continua sent avui dia. Quan vostè no té els medicaments necessaris per tractar-la, l'única solució era allunyar-se de la gent del poble que pateixen de lepra. Es va evitar així que la lepra contagiasse tots els habitants. 
En l'època de Jesús, aquesta disposició s'havia convertit en la regla, una llei. D'acord amb els leprosos de la llei vivia fora del poble. Tenien el dret d'acostar a la gent. En el passatge de l'Evangeli veiem que el leprós s'acosta a Jesús i Jesús li deixa fer. Les direccions fins i tot la paraula i, tot el que toca!demostra que Jesús realment un home lliure, estima a tots, però especialment els malalts i sofrents. . A ells també han d'estar "contra" les lleis Ajudem els nens a comprendre millor el diàleg entre Jesús i el leprós: Per què els leprosos s'atreveix a parlar amb Jesús?Fideïcomisos.
Ell probablement ha sentit parlar dels miracles de Jesús
Té l'esperança que Jesús farà alguna cosa per ell.

Què passa durant aquesta trobada?
L'home demana a Jesús que ho sanés.
Guarició a tocar i parlar.

Què ha de fer el leprós?
Jesús els diu als leprosos per anar a presentar-se al sacerdot perquè ell pugui veure que es curi i torni a viure en la societat.
Jesús també va dir que gràcies a Déu pel sacrifici, segons es requereixi per mitjà de Moisès.

El leprós curat troba goig en la vida, troba comunió amb els altres i troba la comunió amb Déu Cada un de nosaltres és una mica "com a un leprós. La nostra lepra és la nostra dificultat per acceptar els altres, a estimar de veritat ells. Jesús vol ser lliure de la lepra, ja que vol que visquem bé junts, ens respecten i s'ajuden mútuament. Una missa aprendre justament això! 


ACTIVITATS
Li diem l'evangeli amb el leprós
 1. de les descarregar arxius adjunts del lloc Explicacions i leprós.
  Explicacions
  Leprós

  Implements necessaris: - Tisores - Cola - Colors

  -Seguiu les instruccions que es troben en les explicacions i et dones compte de la "figura" del leprós .
  -Convidar més gran per llegir la inscripció que es troba a la figura
  -A continuació, deixar que els nens expliquen la història amb la figura de la doble posició.

  Utilitzant la frase que es troba darrere de la figura, que provoquen una breu discussió amb els nens-els nens:
  Què fa el leprós? Per què es posa als genolls? Què li demana?
  Com se sent Jesús? Què fer? Quines són les seves paraules?
  Què passa?

  Sentència:Un leprós es va acostar a Jesús,
  va caure de genolls i li va demanar ajuda.
  DIR: . SI VOLS, vostè pot curar

  Jesús va tenir compassió PER ELL,
  EL CONTACTE AMB LA MÀ
  I va dir: Sí, ho vull: Sana

  I ARA de trobar a aquest home rep un tret i va curar la lepra
 2. Preparar una pregària dels fidels ( per a grans )
  , juntament amb els nois grans, preparar una intenció de la pregària dels fidels.
  serà llegit per un nen / nena durant la celebració.
A CADA UN SEU TEMPS 
Els nois (grans) estarà de tornada en la comunitat o abans de la pregària dels fidels (per llegir la seva intenció), o durant la processó de l'ofertori . 
Un dels nens llegir la intenció de pregària preparat durant l'activitat. Nens (menors) tornarà a la comunitat amb els nens durant la processó de l'ofertori . Durant el rés del parenostre , convidant als nens a mantenir els braços oberts! Cal no oblidar que els nens volen prendre la llar els pares i l'espectacle les seves activitats. Creem un objecte cada vegada de deixar els nens.

(traduit automàtic del italià)
EXPLICACIONSLEPROSComentaris